Test

miercuri, decembrie 18, 2013

Facebook introduce reclamele video


Se zvonea de ceva vreme insa acum e oficial, Facebook a introdus reclame de tip video in reteaua sociala. Acestia spun ca au incercat sa le faca cat mai putin sacaitoare, ramane de vazut in realitate cum vor fi.

Reclamele video Facebook vor incepe sa ruleze automat cand vei ajunge la ele in news feed, insa nu vor avea sunet pana in momentul cand dai click pe ele. Pe dispozitivele mobile le vei vedea doar daca au fost descarcate in prealabil printr-o retea Wi-Fi, deci nu vei consuma banda in plus pentru ele.

Daca nu vrei sa vezi o reclama pur si simplu faci scroll si iti vezi de treaba. Teoretic, destul de bine gandit. Practic, sper ca nu vor continua sa ruleze si cand nu mai sunt in ecranul actual, pentru ca asa vor consuma procesor si memorie aiurea.

Dupa vestea data zilele trecute prin care se confirma ca fanii paginilor vor vedea tot mai putin din activitatea acestora, daca paginile nu platesc, vestea cu reclamele video nu poate fi o veste rea. Motiv pentru care va invit din nou sa va abonati la noutatile Depozitul de Reduceri prin metodele traditionale,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu