Test

marți, februarie 18, 2014

Allview X1 Xtreme. Brasovenii vor sa dea lovitura cu un telefon quad-core cu camera de 16MP



Acesta este noul varf de gama al celor de la Allview si vine cu procesor Snapdragon 800.

Allview X1 Xtreme, noul varf de gama al brasovenilor, a fost lansat astazi si anunta dotari de top. Smartphone-ul este primul al producatorului autohton cu procesor quad-core Snapdragon 800 de la Qualcomm. Acesta are frecventa de 2,15GHz, usor mai mica decat cele Snapdragon 800 de pe Xperia Z Ultra, LG G2, Nexus 5 sau Samsung Galaxy S4.

X1 Xtreme este dotat cu 3 GB de RAM si 32 GB de spatiu de stocare, iar sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean.

Smartphone-ul are ecran JDI IPS mare, de 5,5", cu Gorilla Glass 3. Rezolutia este Full HD. Producatorii brasoveni se lauda ca ecranul are o rama laterala de 2,4 mm si se afla in top 10 al smartphone-urilor edge to edge. Practic, ecranul acopera 77,5% din suprafata frontala a gadgetului, spun ardelenii.

Noul Allview X1 Xtreme are si doua camere foto, una de 16 MP cu blitz LED si senzor BSI, si o alta de 8MP. In plus, vine si cu GPS, NFC si HD Voice. Camera principala are o multime de functii, precum inregistrare video FullHD, fotografiere HDR, mod sport si fotografie panoramica. Exista si o aplicatie, Charm Cam, care ofera o multime de functii, inclusiv aplicare de machiaj profesional.

X1 Xtreme
va fi in magazine din 31 martie la pretul de 1999 RON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu