Test

marți, decembrie 09, 2014

Microsoft nu va lansa pana la urma succesorul Lumia 1020. Telefonul cu camera de 50MP a fost doar prototip



Microsoft schimba strategia odata cu renuntarea la folosirea brandului Nokia pentru urmatoarele smartphone-uri.

In urma cu 3 zile au aparut primele informatii despre urmatorul telefon de top pe care il va lansa Microsoft, avand nume de cod "McLaren". Se crede ca era vorba despre Microsoft Lumia 1030, succesorul Nokia Lumia 1020, cel mai important telefon lansat de Nokia in 2013 despre care se spune ca are cea mai buna camera la un telefon dintre toate smartphone-urile.

Informatiile despre acest telefon erau ca va avea o camera de 50MP cu un LED flash de a 4-a generatie. Au existat si zvonuri la inceputul anului ca acest device va avea un control similar cu Kinect. Se pare insa ca nu va exista un Lumia 1030.

Tom Warren, editor sef la The Verge, sustine ca Microsoft nu lucreaza la Lumia 1030 si ca pozele aparute erau cele ale prototipului McLaren la care s-a renuntat. Si ca acest nu avea o camera de 50MP, ci una de 20MP.


Inseamna asta ca Microsoft nu lucreaza un telefon de ultima generatie cu Windows Phone? Nicidecum! Exista planuri pentru un smartphone care sa intre in competitie cu telefoanele de varf ce urmeaza sa fie lansate, insa nu este vorba de un succesor pentru Lumia 1020. Informatii despre acest telefon vor aparea insa anul viitor la evenimentele majore, fie la CES, fie la MWC.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu