Test

luni, septembrie 14, 2015

Cum functioneaza cea mai tare functie din iPhone 6s! Exista si un mare dezavantaj



iPhone 6s si iPhone 6s Plus au fost prezentate oficial saptamana aceasta.

Una dintre cele mai mari caracteristici care diferentiaza noul iPhone de predecesorul sau este o functie nuita Live Photos. Aceasta functie permite sa surprizi fotografii care se misca, oferind iluzia ca sunt momente vii nu doar fotografii.

In timpul prezentarii Apple, compania a spus ca iPhone 6s surprinde clipele de dinainte si de dupa cel in care este facuta fotografia pentru a oferi acest efect. Acum sunt oferite mai multe detalii despre cu functioneaza functia.

Camera surprinde miscare inainte si dupa ce apesi butonul pentru a crea o animatie de 1.5 secunde. Nu este insa un video - este un fisier JPEG care contine o serie de imagini. Acest lucru usureaza trimiterea acestor fotografii live catre device-urile care nu au functia, acestea putand sa vada o fotografie unica. Audio-ul este inregistrat separat si adaugat fisierului.

Desi poti sa inregistrezi Live Photos numai cu un iPhone 6s, acestea pot sa fie vazute pe actualele iPhone-uri, iPad-uri, iMac-uri si pe Apple Watches ce au ultima versiune a sistemului de operare, iOS 9, ce va fi lansat oficial pe 16 septembrie.

O fotografie live ocupa de 2 ori mai mult spatiu de stocare conform celor de la Tech Crunch, fiind usor de observat daca faci o fotografie normala sau una live in aplicatia de camera. Pe langa functia aceasta, camera a fost imbunatatita la iPhone 6s fiind de 12MP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu