Test

joi, februarie 18, 2016

Samsung Galaxy S7! Primul telefon care va scana ochiul utilizatorului



Galaxy S7 va putea scana ochiul utilizatorului

Samsung a lansat de curand varfurile sale de lance, Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge care vor fi disponibile pentru utilizatori abia in luna aprilie. Cu toate ca nici o luna nu a trecut decand Samsung a lansat S^ si S6 Edge ca deja au inceput sa apara informatii cu privire la noul concept Galaxy S7.

In afara de imaginile create de un utilizator si pe care le puteti vedea mai jos, utilizatorul ne dezvaluie si specificatiile pe care crede ca le va avea viitorul Galaxy S7. Acesta specifica faptul ca Galaxy S7 va avea un ecran 4K care nu va avea rama laterala.

Daca vedem in continuare urmatoarele specificatii, acestea par pur si simplu de domeniu SF–ului. Conform acestuia Samsung Galaxy S7 ar urma sa aibe 6 GB memorie RAM si un super procesor octa-core cu o frecventa de 3 GHz.

Galaxy S7 va putea scana ochiul utilizatorului.

Se pare ca Samsung ar dorii ca Galaxy S7 sa fie primul telefon care poate sa scaneze irisul. Conform Android Authority cei de la Samsung au inceput deja sa lucreze impreuna cu cei de la Institutul de Cercetare de la Sanford pentru a dezvolta si a face ca aceasta tehnologie sa fie accesibila in viitor pentru urmatoarele telefoane.

Aceasta tehnologie va purta numele de Iris on the Move si primul device care se va bucura de aceasta noua tehnologie va fi Galaxy Tab Pro 8.4 care va fi lansata la ISC West 2015.

Cercetatorii de la Institutul de Cercetare Stanford au declarat ca acest nou device ce va avea incorporata noua tehnologie Iris on the Move „va oferi o solutie rapida, usor de folosit si exacta pentru a identificarea biometrica a utilizatorilor. Va fi de 1000 de ori mai exacta decat scanerul de amprenta”.

Ramane de vazut daca acest experiment va fi unul reusit. Cei de la Samsung dau de inteles ca daca experimentul va trece cu bine de teste o sa-l implementeze la toate celelalte smartphone-uri

Cat va costa Galaxy S7


Ma astept ca odata cu lansarea lui Galaxy S7, pretul la un Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sa mai scada (cel putin pe pietele europene si in USA) dar zic sa fim precauti si sa nu ne asteptam la o scadere consistenta pentru cele doua telefoane samsung.

Se pare ca cel mai ieftin Galaxy S7 nu va costa mai putin de 450£. Daca ne luam dupa preturile de lansare anterioare as zice ca cel mai probabil un Galaxy S7 va avea un pret de 600 £ la liber pentru varianta 32 GB. In timp ce Galaxy S7 Edge ar putea avea un pret de 750 £ la liber.

Numai avem mult de asteptat pana cand Samsung va lansa Galaxy S7 si probabil Galaxy S7 Edge. Ramaneti pe expertreview.ro pentru cele mai noi infoprmatii despre Galaxy S7.

Top oferte telefoane

Samsung GALAXY S6 Edge, 32GB – 15% reducere vezi oferta aici

Samsung GALAXY S6, 32GB – 17% reducere vezi oferta aici

Apple iPhone 6, 64GB – 20% reducere vezi oferta aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu