Test

duminică, iunie 24, 2018

Softronic Craiova exporta locomotivele TransMontana in Suedia



Softronic Craiova a realizat prima locomotivă după specificaţiile clientului suedez Green Cargo. Aceasta face parte din ediţia "Cercul Polar" şi poate rezista la temperaturi scăzute de – 50 grade Celsius.





"Transmontana 031 este prima locomotivă "blindată" frontal şi pe laterale cu tablă de 4mm, rezultatul fiind spectaculos, efectul de tablă vălurită dispărând complet. Partea electronică e acum protejata împotriva umidităţii şi a temperaturilor scăzute până la -50*C"


Potrivit sursei citate, toate locomotivele Transmontana vor fi construite de acum încolo după specificaţiile modelului 031, chiar daca viitorii beneficiari nu vor fi din Suedia.
„Sistemul de ventilatie a suferit modificări, partea superioară de admisie a aerului are altă configuraţie. La interior, totul este fabricat din oţel inoxidabil (inox), după specificaţiile Green Cargo, v3.0 fiind dedicată acestui operator", mai scrie Jurnal Feroviar.
Softronic a demarat în octombrie producţia primelor două locomotive Transmontana pentru compania suedeză de stat Green Cargo, contract de circa şase milioane euro. Cele două locomotive ar trebui livrate în vara anului 2018 pe liniile ferate din Scandinavia.

Locomotiva Transmontana are o putere de tracţiune de până la 3.000 de tone sau "de două ori puterea de tracţiune a unei locomotive RC convenţionale", potrivit producătorului, care susţine că este cea mai performantă locomotivă pentru transport marfă în condiţii grele, ce poate tracta trenuri foarte grele de 2.000 - 2.500 tone pe căi ferate dificile, cu pante mari, cu gheaţă, zăpadă sau frunze.
Înfiinţată în anul 1999, compania Softronic este singurul producător de locomotive şi rame electrice din România. Aceasta a obţinut în 2016 o cifră de afaceri de 54,9 milioane de lei şi un profit de 1,28 milioane de lei.










Softronic produce si trenul electric Hyperion, care circulă pe rutele Craiova-București-Constanța
respectiv Craiova Bucuresti Brasov

Un comentariu:

  1. Dacă ai avut probleme financiare, atunci este timpul să zâmbești. Trebuie doar să îl contactați pe domnul Benjamin cu suma pe care doriți să o împrumutați și perioada de plată care vi se potrivește și veți avea împrumutul dvs. în mai puțin de 48 de ore. Am beneficiat doar pentru a șasea oară de un împrumut de 700 de mii de dolari pentru o perioadă de 180 de luni, cu posibilitatea de a plăti înainte de expirarea termenului. Faceți legătura cu el și veți vedea că este un om foarte cinstit, cu inimă bună. Acest e-mail este lfdsloans@lemeridianfds.com, iar numărul său de telefon WhatApp este + 1-989-394-3740

    RăspundețiȘtergere