Test

joi, martie 01, 2018

Reduceri de Mărțișor pentru o mulțime de gadgeturi și nu numai


Primăvara, deși n-ai zice, e aproape. Cu ocazia asta, eMAG pornește o campanie de reduceri de Mărțișor. Așa cum te-ai obișnuit, sunt telefoane, diverse gadgeturi, produse de îngrijire personală, dar și fashion.
eMAG și-a denumit campania de primăvară Mărțishow-ul reducerilor. Începe cu bijuterii și accesorii, dar găsești telefoane, tablete, gadgeturi, dar și laptopuri, cosmetice și produse pentru casă. Am ales câteva telefoane numai bun pe care să le cumperi la reducere.

eMAG: telefoane cu preț redus de Mărțișor

Sony poate nu a mai fost atât de vizibilă pe piața telefoanelor, dar are un model premium de care să fii interesat. Se numește XZ Premium, are un spațiu de stocare de 64GB, 4 GB de memorie RAM, un ecran de 5,5 inci la rezoluție 4K și cameră foto de 19 megapixeli. Îl găsești la eMAG la reducere.
Un telefon care nu distruge bugete e Nokia 5, cu 2 GB de memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și un ecran HD de 5,2 inci. Rulează Android și asta e cea mai bună veste. Bine, cu adevărat cea mai bună veste e că eMAG îl listează cu reducere de 28%.
Dacă sperai că lansarea Samsung Galaxy S9 va reduce prețul la modelul de anul trecut, ei bine, speranțele s-au îndeplinit. Samsung Galaxy S8 cu 64 GB spatiu de stocare, 4 GB de memorie RAM și o cameră foto de 12 megapixeli foarte bună e la preț mai mic. Îl găsești la eMAG cu reducere de 20%
Printre telefoanele cu preț bun în perioada asta este și ASUS ZenFone 4. Are un ecran de 5,5 inci full HD, o memorie RAM de 4 GB și un spațiu de stocare de 64 GB. Pe spate regăsești două camere foto, de 12 megapixeli și 8 MP, iar acest model încă are mufă de căști. Îl cumperi de la eMAG cu preț redus cu 25%
Nu în ultimul rând, nu poți ignora un iPhone SE cu 32 GB spațiu de stocare, un ecran Retina de 4 inci și o cameră foto de 12 megapixeli. Acest telefon are hardware de iPhone 6s, un telefon mult mai scump, doar că într-un corp mai mic. Prețul la eMAG e cu 34%  mai mic..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu