Test

miercuri, noiembrie 18, 2015

Black Friday 2015 pe ZorileStore.ro



Se apropie momentul ideal pentru cumparaturi de toate felurile, iar editia Black Friday 2015 se anunta a fi mai bogata decat oricand altcandva. De la electronice, electrocasnice, articole pentru casa si gradina si pana la articole de imbracaminte si incaltaminte, pe toate le puteti achizitiona la preturi cu mult intrate la apa daca se afla pe listele dumneavoastra de cumparaturi.


Desi Black Friday initial era cunoscut ca fiind evenimentul care aduce oferte semnificative pentru categoria electronicelor, electrocasnicelor si produselor IT, in prezent tot ceea ati putea sa va doriti se gaseste pe listele articolelor la reducere. Categoriile mentionate anterior inca se afla in topul celor mai cautate tipuri de produse, insa pe langa acestea putem sa adaugam si articolele de imbracaminte si incaltaminte, deoarece s-au remarcat an de an. Cele mai iubite de catre romani sunt lucrurile frumoase, la moda, care poarta numele unor branduri cunoscute la noi. Pe de alta parte, cele mai iubite stiluri in ziua cu cele mai mari reduceri din an sunt urmatoarele: office, sport si casual.

Avand in vedere utilitatea articolelor de imbracaminte sport si casual, dar si faptul ca ele sunt in trend in orice perioada in special daca poarta numele unui brand, nu e de mirare ca magazinele care comercializeaza acest tip de articole au un numar record de clienti de Black Friday si se pregatesc temeinic pentru acest eveniment. Unul dintre magazinele de acest fel care se afla in topul preferintelor romanilor este ZorileStore.ro, iar daca sunteti pasionati de astfel de articole este imposibil sa nu va fie macar cunoscut numele.

Scurta descriere a magazinului ZorileStore.ro
Zorile Store este un magazin care functioneaza sub forma unui outlet oferind preturi mai mici decat in alte magazine care comercializeaza aceleasi articole din categoria fashion-sport. Povestea acestui comerciant a inceput acum 5 ani, in anul 2007 prin mai multe magazine cu sediu fizic situatie in statiunile romanesti de la malul marii. Datorita succesului inregistrat prin intermediul acestora, Zorile Store a decis sa deschida si portile virtuale printr-un magazin online care sa le ofere clientilor aceeasi experienta de achizitie indiferent de perioada anului, indiferent daca e vorba de sezonul estival sau nu. In acest fel, oameni din toata tara au avut posibilitatea sa achizitioneze articole de imbracaminte si incaltaminte ale unor branduri cunoscute la preturi de outlet chiar din comoditatea casei.

Zorile Store nu este, insa, un magazin online normal, ci a reusit sa ofere in acesti ani clientilor sai o experienta unica de achizitionare datorita micilor detalii care ii diferentiaza de ceilalti retaileri de pe piata. Este un magazin modern atat prin aspect, cat si prin ceea ce ofera clientilor, deoarece au grija sa indeplineasca toate necesitatile omului modern. Tocmai datorita acestor calitati, acest magazin online s-a remarcat inca de la momentul in care a aparut pe piata, iar drept dovada in anul 2012 a primit premiul pentru “Cel mai bun start-up” la Gala premiilor e-commerce.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care clientii le apreciaza la acest magazin este faptul ca pune la vanzare doar produse in stare perfecta si intotdeauna originale, insotite de toate documentele care atesta acest lucru. Mai mult decat atat, pentru cei care se tem de aspectul produsului in realitate, trebuie sa stiti ca Zorile Store a fost magazinul care a implementat un sistem unic de vizualizare in Romania, cel la 360 de grade. Prin intermediul acestei functii, clientii au posibilitatea sa roteasca produsele pe care au pus ochii pe toate partile, sa le analizeze din toate unghiurile si sa decida ulterior daca sunt ceea ce isi doresc. Mai mult, manechinii din plastic au fost inlocuiti de cei umani pentru a reda chiar si mai in detaliu experienta cumparaturilor dintr-un magazin fizic. Practic, in afara de faptul ca totul se desfasoara simplu si usor din caminul dumneavoastra, cumparaturile decurg la fel iar posibilitatea de a analiza articolele este aceeasi.

Si, un alt aspect pe care foarte multe persoane nu il cunosc este referitor la modalitatea prin care acest retailer a decis sa isi cunoasca clientii mai bine si sa ii rasplateasca pentru toti anii in care s-au incaltat de la ei. Ei bine, daca ati auzit pana acum de cel mai alandala camping din Vama Veche numit si Sandalandala, trebuie sa stiti ca acesta a fost deschis in 2014 de catre Zorile Store pentru a invita romanii in cea mai frumoasa perioada a anului sa se descalte de griji...

Ce categorii de produse comercializeaza in general Zorile Store
Acest magazin are o multime de produse intotdeauna in ton cu moda pe care le actualizeaza si le pun la dispozitia clientilor incepand cu zorii fiecare zile. Articolele comercializate sunt atat de imbracaminte si incaltaminte, cat si accesorii toate facand parte din categoria fashion-sport. Un plus pe care noi l-am acorda acestui magazin se datoreaza faptului ca absolut toata familia poate sa isi achizitioneze lucrurile dorite pentru a realiza un look frumos si original dintr-un singur loc: Zorile Store. Acesta cuprinde produse frumoase din colectiile multor branduri internationale atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii si chiar bebelusi. Daca faceti parte din categoria parintilor carora le place ca cei mici ai familiei sa fie imbracati in ton cu adultii si investesc in aspectul lor indiferent de moment sau de eveniment, acest magazin este locul de unde puteti cumpara toate cele necesare.

Toate lucrurile incepand de la ghete, pantofi sport, geci, pulovere, camasi, fuste, veste si ajungand pana la genti, rucsacuri, curele, manusi, fesuri, ochelari de soare sau chiar rachete de tenis, fac parte din colectiile celor mai iubite branduri la nivel mondial. Dintre acestea le mentionam pe urmatoarele pentru a va face o idee: Adidas, Puma, Nike, New Balance, Le Coq Sportif, Guess, Lacoste, Ipanema, Pepe Jeans, dar si multe altele.

La ce a avut ZorileStore.ro reduceri in anii trecuti de Black Friday
Acest magazin este unul dintre participantii activi la campaniile Black Friday de-a lungul anilor, povestea celor mai mari reduceri incepand inca din 2012 si continuand cu un succes din ce in ce mai rasunator. Si, asa cum era de asteptat, asteptarile au crescut si ele odata cu trecerea timpului in special datorita faptului ca acestui comerciant i-a placut sa ridice stacheta cat mai sus.

Black Friday la Zorile Store s-a desfasurat in trecut pe parcursul mai multor zile impartite in doua campanii. Mai exact, in weekendul de dinaintea datei oficiale a marelui eveniment, dar si in saptamana cu pricina atat in ziua de vineri, cat si sambata si duminica. Astfel, clientii au avut la dispozitie 6 zile in care au putut sa comande lucrurile dorite la preturi cu pana la 70 de procente mai mici, deoarece acesta a fost pragul de discount oferit. In cazul in care sunteti interesati de cifrele care sa ateste notoritatea magazinului in perioada marilor reduceri, va spunem ca acestea sunt de-a dreptul impresionante. In anul 2012 magazinul se mandrea cu o cifra de afaceri de 600 000 de euro aceasta crescand pana la 1 milion de euro in anul 2013 si asta doar din vanzarile realizate doar pe magazinul online. Tot statisticile arata faptul ca editia Black Friday din 2013 a avut vanzari de peste 5 000 de perechi de pantofi sport, marca cea mai cautata si iubita fiind atunci Puma.

Campania de la finalul lunii noiembrie a anului trecut a imbunatatit stocurile si astfel a realizat vanzari cu pana la 10 procente mai mari decat in anul trecut. La fel ca in anul precedent, Eclipsa totala de preturi a acestui magazin a avut loc in doua reprize (21-23 si 28-30 noiembrie), a oferit discounturi de pana la 70% la produse diversificate, dar si alte beneficii precum serviciu de call center, vizualizare la 360 de grade, costuri de transport de doar 5 lei si posibilitatea de verificarea coletului pentru doar o suma de 2.5 lei.

Articolele cele mai vandute la editia Black Friday 2015 au ramas pantofii sport, insa nu doar acestea au avut parte de reduceri semnificative. Clientii au putut achizitiona si articole de imbracaminte si incaltaminte in cele mai aglomerate zile de cumparaturi ale anului. Precum in cazul tuturor editiilor acestei campanii la Zorile Store, cele mai multe comenzi au fost plasate de catre barbati, iar o veste imbucuratoare este ca numarul cumparaturilor facute de pe tablete si telefoane a fost in crestere si chiar a depasit asteptarile in 2014.

La ce sa ne asteptam de Black Friday 2015 la Zorile Store
Judecand din experienta anilor trecuti, ne asteptam ca acest eveniment sa fie impartit tot pe perioada a doua campanii si in 2015. Respectiv, asteptati reducerile de pe zorilestore.ro in perioada 20-22 si 27-29 noiembrie, deoarece in mod sigur atunci va da acest magazin startul reducerilor mai mari decat oricand altcandva.

Acest comerciant nu a oferit inca un anunt oficial cu privire la faptul ca se va schimba ceva la Black Friday anul acesta, insa garantat produsele care vor face parte din campanie vor avea aplicate discounturi de cel putin 70%. Noi asteptam sa vedem daca totusi se va ridica pragul maxim anul acesta si daca vor exista diferente. Mai mult decat atat, dupa cum ne-a invatat Zorile Store, cu totii asteptam sa vedem stocuri mai consistente, o gama mai diversificata de produse aflate la reducere si mult articole noi. Un lucru este sigur, acest magazin se pregateste temeinic pentru evenimentul care urmeaza in scurt timp si pregateste lucruri speciale pentru clientii lui, asa cum a facut-o intotdeauna.

Avand in vedere faptul ca Black Friday este un moment extrem de aglomerat pentru cumparaturi (lucru dovedit si de cifra de afaceri a perioadei respective), oricat de mare ar fi stocul pe care Zorile Store il pregateste, este imposibil sa multumeasca pe toata lumea. In special in cazul in care ati pus ochii pe anumiti pantofi sport si purtati printre cele mai cautate numere, va recomandam sa nu stati pe ganduri si sa plasati comanda exact in momentul in care sunteti siguri ca sunt ceea ce va doriti. Statul pe ganduri si amanarea comenzilor nu sunt aspecte care sa aiba ce sa caute intr-o perioada precum cea a celor mai mai mari reduceri din an, ca doar nu degeaba ne place sa mai numim Black Friday si vanatoarea de reduceri.

Noi va uram bafta in a cumpara exact lucrurile pe care vi le doriti de la ZorileStore.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu