Test

marți, noiembrie 24, 2015

Reduceri eMAG la resigilate: lichidări de stoc după Black Friday 2015



Black Friday la eMAG a trecut, însă, seria de promoții are loc în continuare. Cum multe produse încă au rămas în stocurile retailerului român, acestea încă se pot găsi la prețuri atractive. Pentru a completa această ofertă, eMAG vine cu o serie de produse în perfectă stare de funcționare sub forma device-urilor resigilate.

Update marți 19:15: Reducerile eMAG la resigilate continuă și în ziua de astăzi, alături de lichidările de stoc după Black Friday 2015. Unele dintre cele mai bune oferte au fost deja epuizate, însă eMAG încă mai oferă unele oferte importante. După cum probabil știți, produsele resigilate funcționează foarte bine, fiind deja testate de către cei de la eMAG.

Cât despre starea în care acestea se află, orice defecțiune este deja menționată pe site, astfel că veți ști dinainte dacă produsul achiziționat prezintă zgârieturi fine pe display, sau zgârieturi mai mari pe spate. Având în vedere aceste lucruri, vă prezentăm câteva produse pe care încă le mai puteți cumpăra la reducere de la eMAG.
Vezi%20oferta%20Completa%20la%20%20Lichidari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu