Test

sâmbătă, noiembrie 07, 2015

Black Friday 2015 se apropie; iată o listă preliminară a magazinelor ce vor organiza campanii de reduceri la sfârșit de noiembrie






După cum bine știți, ca și origini, ziua de Black Friday este evenimentul de reduceri introdus pe piața americană, ce are loc imediat după Ziua Recunoștiinței. În schimb, pe piața din România majoritatea retailerilor au început a abuza de acest termen ce a ajuns a fi utilizat mai tot timpul anului.

Totuși, din anii precedenți știm faptul că adevărata campanie Black Friday, are loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie, mai precis pe data de 27 noiembrie în acest an. Cum am remarcat din edițiile anterioare, au existat și magazine care fie au “furat” startul, fie au organizat 2 campanii de reduceri pe parcursul unei săptămâni.

La un astfel de comportament ne așteptăm și anul acesta, o perioadă ce se anunță a fi și mai aglomerată. Deși au mai rămas 3 săptămâni până la adevăratul Black Friday, există magazine ce au venit cu o idee neobișnuită, și anume - o lună întreagă de reduceri la diverse produse electronice și electrocasnice.


Și eMAG este un jucător din mediul online ce anul acesta nu va lipsi de BlackFriday. Ca și servicii, eMAG ne oferă transport gratuit pentru produsele cu preț mai mare de 200 lei, posibilitatea de returnare a device-urilor achiziționate, cât și garanție pe o perioadă de 2 ani. Pe lângă categoriile standard IT&C, eMAG vinde și produse de bricolaj, auto, cărți, și de curând alimente.

QuickMobile este unul dintre acele magazine de pe piață ce a reușit ca încă de la debutul său în martie 2005, să se diferențieze ca unul dintre cei mai importanți retaileri IT&T din mediul online din România. QuickMobile reprezintă totodată și platforma ce este prima din România în materie de noutăți, cele mai recente device-uri lansate la nivel global, fiind aduse în scurt timp la vânzare. Printre produsele comercializate întâlnim smartphone-uri, tablete, dar și accesorii


De pe această listă a retailerilor ce pregătesc reduceri de Black Friday, nu putea lipsi nici Flanco, rețea de ce numără 90 magazine la nivel național, spații disponibile în 55 orașe. Flanco comercializează produse IT&C, electronice, dar și electrocasnice. Magazinul de față este recunoscut în special pentru programul avantajos de achiziție a produselor în rate.


În listă își face apariția anul acesta și magaziul CitGrup.ro, creatorul pieței IT Refurbished din România, și cel mai mare distribuitor totodată. Această platformă vinde echipamente de tip refurbished Dell, HP, Lenovo, sau Fujitsu, produse ce beneficiază de 5 ani garanție. CIT Grup va da stratul campaniei de Black Friday pe 6 noiembrie, eveniment ce va dura până pe 30 noiembrie. Potrivit detaliilor primite, pentru început vor exista 5 produse cu reduceri mari, urmând ca apogeul să fie în data de 27 noiembrie. Pentru anul acesta, se vor acorda reduceri de 1 milion de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu