Test

joi, noiembrie 26, 2015

Reduceri eMAG de Ziua Națională: oferte de care să profiți după Black Friday


Cu ocazia Zilei Naționale a României, eMAG oferă o serie de reduceri la dispozitive de toate felurile.

Nu a trecut nicio săptămână de când Black Friday a avut loc la eMAG, iar magazinul deja organizează o nouă campanie de reduceri la dispozitive electronice. De data aceasta, ocazia este chiar Ziua Națională a României, iar cele mai bune oferte pe care le veți putea găsi sunt aplicate produselor brandurilor din țara noastră.
Desigur, nu doar produsele românești vor beneficia de prețuri mai bune în această perioadă, ci și cele ale marilor companii pe plan internațional. Ca de obicei, am selectat câteva dintre cele mai bune oferte pe care le-am găsit și le-am inclus în lista de mai jos.

Reduceri eMAG – Allview V1 Viper S4G
Allview V1 Viper S 4G are un ecran de 5 inch cu rezoluție HD sub care se ascunde un procesor Snapdragon tactat la 1,2Ghz. Memoria RAM este de 2GB, iar spațiul de stocare 16GB poate fi extins prin adăugarea unui card microSD. Camerele foto sunt de 8, respectiv 5MP și sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat. Cu modulul LTE incorporat, Viper S 4G oferă conexiuni la internet cu viteze de download de până la 150 Mbps şi upload de până la 50 Mbps, de aproape 10 ori mai mari decât vitezele 3G. Poate fi achiziționat la un preț bun de AICI.


Allview P8 Energy
Allview P8 Energy este un telefon ideal pentru cei care își doresc să fie cât mai productivi, fiind dotat cu o baterie de 6.000mAh, dar și cu două sloturi SIM. Pe lângă capacitatea importantă a bateriei, acesta are și posibilitatea de a reîncărca alte dispozitive. Telefonul include un ecran HD de 5 inci, un procesor quad-core de 1,3GHz, 1GB RAM și 8GB pentru stocarea datelor. De asemenea, camera foto principală are 8 megapixeli, iar cea frontală, 2 megapixeli. Vă puteți cumpăra acest terminal la un preț foarte bun de AICI.

Lenovo Vibe X2
Lenovo Vibe X2 beneficiază de o reducere foarte mare în această perioadă la eMAG. Lista de specificații include un ecran de 5 inci cu o rezoluție Full HD, 2GB RAM, 32GB pentru stocarea datelor personale și un procesor octa-core MediaTek MT6595M. Senzorul principal este unul de 13 megapixeli, cel secundar are 5 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2.000mAh. Terminalul rulează Android 4.4 KitKat și se găsește la un preț foarte bun AICI.

UTOK i800BS

UTOK i800BS este o tabletă cu ecran de 8 inch care rulează sistemul de operare Windows 8.1. Procesorul Intel Atom de 1,33Ghz lucrează împreună cu o memorie RAM de 1GB pentru a le oferi utilizatorilor acces la toate funcționalitățile sistemului Windows Spațiul de stocare este de 16GB, dar poate fi extins cu ușurință, printr-un card microSD. Puteți cumpăra tableta de AICI.

Allview Viva H7 Xtreme
Allview Viva H7 Xtreme are un ecran de 7 inci cu o rezoluție de 1920 x 1080 de pixeli, care ascunde dedesubt un procesor octa-core cu o frecvență de 1,7GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea internă a datelor. Camera principală este una de 8 megapixeli, cea secundară este de 5 megapixeli, iar dispozitivul vine dotat și cu un slot pentru carduri SD. Lista de specificații este completată d eo baterie de 3.500 mAh, iar sistemul de operare rulat este Android 4.4.2 KitKat. Tableta Allview este disponibilă (cu un steag cadou) la ofertă AICI.

Sony 48W705C
Una dintre cele mai bune oferte pe care le veți vedea pe parcursul acestor zile este pentru modelul Sony 48W705C. Dotat cu tehnologii precum Motionflow XR, care creează și adaugă cadre suplimentare printre cele originale, TV SideView, pentru a înregistra și comenta emisiunile preferate, și X-Reality Pro, televizorul este o alegere inspirată pentru oricine vrea să aibă parte de cea mai bună experiență atunci când vizionează conținutul preferat. Ecranul Full HD are o diagonală de 121 de centimetri, iar din punct de vedere al conectivității, avem parte de patru porturi HDMI și două porturi USB 2.0. Acest televizor poate fi cumpărat la un preț avantajos de AICI.


Philips, 56 cm, 22PFH4000
Modelul PFH Philips 22PFH4000 are un ecran de doar 56 de centimetri, care suportă, însă o rezoluție Full HD. Grație tehnologiei Digital Crystal Clear, acesta poate reproduce 69 de miliarde de culori, iar din punct de vedere al conectivității, avem de-a face cu două porturi HDMI și un port USB 2.0. Acest televizor Philips poate fi cumpărat de AICI.

LG G Watch
Acesta este un smartwatch pe care nu îl mai vedeți foarte des în prezent. LG G Watch, primul ceas inteligent al coreenilor, nu s-a bucurat de un succes remarcabil, însă acum are parte de o reducere importantă. Din punct de vedere al specificațiilor, avem de-a face cu un ecran de 1,65 și o baterie de 400mAh. LG G Watch se găsește la un preț bun //profitshare.ro/l/2258374

Acumulator extern A+
Acest acumulator extern de la A+ are o capacitate de 18.000 mAh, suficient de mult pentru 5 sau 6 încărcări ale unui dispozitiv cu o baterie normală. Are două porturi USB, un port microUSB poate fi achiziționat de AICI.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu